Ring oss gärna! Sthlm 08-505 808 00 / Gbg 031-99 99 40

Om Vikariepoolen

NGS Vikariepoolen har sedan år 2001 hjälpt förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildningar med pedagogiska tjänster och extra resurser vid tillfälliga behov. NGS Stjärnpoolen etablerades år 2000 och har sedan dess arbetat med uthyrning av både pedagogiska tjänster och kökstjänster. Dessa två affärsområden ingår i NGS Group och stort fokus på att leverera hög kvalitet, sin tillgänglighet, sitt personliga bemötande och att göra det enkelt och tryggt för dig som kund och konsult.

Vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. NGS arbetssätt och vår kompetenta personal resulterar i en kundnöjdhet på över 90 procent.

En del av NGS Group

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. NGS omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 13 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Vi är ISO-certifierade och auktoriserade via Kompetensföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega.

Till NGS Group