Ring oss gärna! Sthlm 08-505 808 00 / Gbg 031-99 99 40

Kökstjänster för skolor och förskolor

Stjärnpoolen hyr ut kockar och köksbiträden inom förskola och skola i Stockholm med omnejd. Vi har sedan år 2000 med glädje och engagemang arbetat med att tillgodose våra kunders och vår personals behov.

Vi förser små kooperativ samt stora privata aktörer och kommunala enheter med kökspersonal. Vi har avtal med flera kommuner i Stockholms län och med privata förskolor och skolor. När du kontaktar oss matchar vi dina önskemål och behov mot våra kockar och köksbiträden. Vi gör kontinuerligt avstämningar under uppdragets gång. Vår lyhördhet, personliga bemötande och erfarenhet gör att det blir enkelt för dig som är kund hos oss.

Boka personal direkt   Sök arbete

Vikarie köksbiträde och kock

Genom att arbeta som kock eller köksbiträde inom bemanning på Stjärnpoolen får du möjlighet att se olika arbetsplatser och arbetssätt, både i förskolekök och skolmatsal. Det är ett mycket berikande arbete som ger erfarenheter och infallsvinklar man inte hittar så lätt på annat sätt. Som medarbetare inom vår bemanning blir du en del av ett engagerat team, som värdesätter det vi gör och varandra.

  1. Jobba i köket som kökspersonal eller kock på skola eller förskola