Hitta vikarier snabbt, flexibelt och enkelt

Du når oss på 08-505 808 00 eller info@vikariepoolen.se.

Sedan 2001 bemannar NGS Vikariepoolen med pedagogiska tjänster till förskola, grundskola, gymnasium, och vuxenutbildning i Stockholm och Göteborg med omnejd.

Vi har en stor vikariebank med kompetent personal som stöttar er verksamhet vid sjukdom, semestrar eller under tillfälliga arbetstoppar. På detta sätt kan er verksamhet fortgå med vidmakthållen kapacitet oavsett vad som inträffar. Vikariepoolen hjälper er att hitta de rätta vikarierna som kan hålla en jämn och hög kvalitet i undervisning och pedagogisk verksamhet. Alla vikarier har relevant utbildning eller arbetserfarenhet. Våra rekryteringsprocesser är effektiva och professionella, där vi noggrant utser de mest lämpliga kandidaterna genom intervjuer och genomgång av relevanta dokument, såsom referenser och examensbevis etcetera. Varje vikarie har genomgått en grundläggande introduktionskurs. På detta sätt förser Vikariepoolen er snabbt och effektivt med de rätta vikarierna när ni behöver det som bäst och ni slipper bekymra er om att få tag på personal.

Boka vikarie direkt    Sök arbete

Fördelar med Vikariepoolen

Som anställd i vår vikariepool har du möjlighet att styra över din egen arbetstid, vilket underlättar när man också har andra sysslor vid sidan om. Vi matchar dina önskemål och utgår från vilka arbeten som är tillgängliga. Det kan vara allt från enstaka dagar till vikariat under en hel termin på antingen heltid eller deltid. Det går exempelvis utmärkt att kombinera en timanställning med studier eller andra uppdrag. Det finns flera fördelar med att vara anställd via vår vikariepool. Hos oss får du en grundläggande introduktionskurs, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning. Du har möjlighet att arbeta inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Lönen baseras på vilken utbildning du har samt arbetslivserfarenhet.

Har du några frågor och funderingar hur det är att vara kund eller personal i vår vikariepool, tveka inte att kontakta oss. Vår kompetenta personal finns här för dig.

 1. Bli en del av en trygg vikariebemanning som ger både flexibilitet och trygghet för kunder och anställda.
 2. Pedagoginriktningar:
 3. Barnskötare
 4. Elevassistent
 5. Fritidspedagog
 6. Förskollärare
 7. Grundskollärare
 8. Gymnasielärare
 9. Handledare
 10. Lärarvikarier
 11. Speciallärare/specialpedagog
 12. Skolformer:
 13. Förskola
 14. Grundskola
 15. Fritidshem
 16. Särskola
 17. Gymnasium
 18. Vuxenutbildning