Ring oss! Stockholm 08-505 808 00 | Göteborg 031-99 99 40

Hitta vikarie till er verksamhet

Behöver du hyra vikarie till din skola eller förskola? Vi stöttar er verksamhet vid sjukdom, semestrar eller under tillfälliga arbetstoppar. Vikariepoolen är precis som det låter; en vikariepool för skola och förskola. Vi hjälper er att hitta vikarie som håller en jämn och hög kvalitet i undervisning och pedagogisk verksamhet. Vi erbjuder personal inom följande områden:

  • Grundskollärare och gymnasielärare
  • Barnskötare och förskollärare
  • Fritidspedagoger och elevassistenter
  • Speciallärare, specialpedagog och handledare
  • Förskolechefer och rektorer
  • Kockar och kösbiträden

Boka pedagogiska tjänster Boka kökstjänster

Vikariepool för skola och förskola

När ni kontaktar oss matchar vi era önskemål och behov med att hitta rätt vikarie oavsett uppdragets längd eller karaktär. Ni får en bekräftelse per telefon eller e-post och har inom kort en vikarie på plats som hjälper och stöttar i arbetet. Det ska vara enkelt att hyra vikarie och vi gör det enkelt för er!

Telefonnummer
Stockholm 08-505 808 00
Göteborg 031-99 99 40

E-post: info@vikariepoolen.se

Ansvar

Vid uthyrning av vikarie tar Vikariepoolen fullt arbetsgivaransvar för vikarien gällande anställning, lön, pension, kollektivavtal, sociala avgifter och eventuell sjuklön. Vår resurspersonal är fullt försäkrad och vi garanterar att de har godkänt utdrag ur belastningsregistret. Genom vår uthyrning av lärare får ni den kompetens ni söker på ett snabbt och effektivt sätt.

Vår personal

Våra vikarier har pedagogisk utbildning eller dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom skola eller förskola. Alla våra anställda genomgår en gedigen introduktion i rollen som vikarie innan de bokas ut på uppdrag genom oss. I mötet med barn, unga och vuxna behövs regelbunden reflektion över förhållningssätt och hantering av det som sker på uppdragen. Vi erbjuder vår personal aktivt stöd i frågor som uppstår på arbetsplatserna samt informerar om nyheter i lagar och förordningar för alla skolinriktningar. Vi arrangerar fortbildningstillfällen för vår personal i deras olika yrkeskategorier. Alla erbjuds även utbildning i Första Hjälpen-HLR.

Studi.se och Ugglo

Om man är vikarie i en vikariepool för skola och förskola är det viktigt att kunna inspirerar eleverna för klassrummet. Med hjälp av Studi.se och Ugglo får vår resurspersonal inspiration, lektionsförberedelse och verktyg för klassrummet. Med dessa hjälpmedel ges vikarierna tillgång till kompletterande och läroplansanpassade digitala verktyg, där de på kort tid kan förbereda intressanta och heltäckande lektioner helt i linje med läroplanen, oavsett var i kursen klassen befinner sig.

Till Studi.se Till Ugglo

  1. Ring eller kontakta Vikariepoolen på annat sätt för att boka en vikarie till din verksamhet