Ring oss! Stockholm 08-505 808 00 | Göteborg 031-99 99 40

Arbeta som köksbiträde

Som köksbiträde assisterar du kocken eller kockarna med enklare matlagning, ser till att dryck och tillbehör är påfyllda, serverar och diskar. I större kök är ofta rollerna uppdelade.

Köksbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker. Du hjälper kockarna och deltar även i enklare matlagning, till exempel genom att ansvara för salladsbufféer. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.

Lediga jobb för köksbiträde

Utbildning för arbete som köksbiträde finns inom gymnasieskolan på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Du kan även söka dig till en vuxenutbildning med köksinriktning.

Arbetar du som köksbiträde inom bemanning är det viktigt att vara stresstålig då tempot är högt stundtals. Det är viktigt att kunna samarbeta då du ofta arbetar i ett arbetslag där det ingår andra köksbiträden och kockar.

Klicka nedan för att arbeta som köksbiträde oss och få tillgång till de lediga jobb som finns för dig som köksbiträde. För dig som kund, klicka nedan för att hyra köksbiträde till din verksamhet.

Sök jobb som köksbiträde Boka köksbiträde Tillbaka

 

 

 

 

 1. Bemanning av barnskötare med Vikariepoolen
 2. Inriktningar:
 3. Barnskötare
 4. Elevassistent
 5. Fritidspedagog
 6. Förskollärare
 7. Grundskollärare
 8. Gymnasielärare
 9. Handledare
 10. Lärarvikarie
 11. Speciallärare/specialpedagog
 12. Förskolechef
 13. Rektor
 14. Kock
 15. Köksbiträde
 16. Skolformer:
 17. Förskola
 18. Grundskola
 19. Fritidshem
 20. Särskola
 21. Gymnasium
 22. Vuxenutbildning