Omslagsbild

Arbeta som lärarvikarie

Som lärarvikarie inom bemanning kommer du snabbt in i den pedagogiska verksamheten då din främsta uppgift är att täcka upp vid sjukdom eller tillfälliga vakanser. Ett arbete som kräver att du är stresstålig, organiserad och har lätt för att arbeta i grupp tillsammans med andra pedagoger.

Som lärarvikarie inom bemanning väljer du själv i vilken årskurs du vill arbeta i, från förskoleklass till och med gymnasiet. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning.

I förskoleklass till årskurs 6 i grundskolan undervisar du oftast i flera olika ämnen för samma grupp, vilket skiljer sig från ämneslärare som är skillnaden på högstadiet och gymnasiet. I arbetet ingår dokumentation av elevernas uppgifter och deras kunskapsutveckling.

Ämnesläraren arbetar i årskurs 7-9  samt gymnasiet och du undervisar då i det ämnet du har kompetens i. Oftast har du en kombination av flera ämnen, till exempel matematik och naturvetenskap eller svenska och samhällskunskap. I arbetet ingår dokumentation  av elevernas arbetsuppgifter och av deras kunskapsutveckling.

Lediga jobb för lärarevikarie

För att arbeta som lärarvikarie hos oss ska du relevant utbildning från universitet/högskola eller erfarenhet av pedagogik. Du som har utbildning eller erfarenhet från ett annat land kan ansöka om att få den validerad.

Klicka nedan för att blir vikarie hos oss och få tillgång till de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som lärarvikarie via oss. För dig som är kund, klicka nedan för att hyra vikarie till din skola.

Sök jobb som lärarvikarie Boka lärarvikarie