Omslagsbild

Social Media Policy

NGS Group AB (org nr 556535-1128) ser mycket positivt på sociala medier då dessa ger oss möjlighet att aktivt interagera med medarbetare, kollegor och kunder. För att du skall känna dig trygg med hur vi agerar har vi utformat en ”Social Media Policy”.

På våra konton på Facebook, Instagram och LinkedIn svarar vi på generella frågor om vår verksamhet men vi diskuterar inga privata ärenden och ber dig som skriver där att inte lämna ut privat information. Om du lämnar ut privat information kan vi för din säkerhet välja att ta bort ditt inlägg. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg och kommentarer med kommersiell innebörd. Vi tar också bort inlägg som saknar relevans för sidans ämne.

NGS Group accepterar inte inlägg eller kommentarer som strider mot lag eller har rasistiskt, sexuellt eller våldsamt innehåll eller som innehåller nedsättande omdömen om kön, ras, religion, eller sexualitet. Svordomar, ovårdat språkbruk eller angrepp på enskilda individer accepteras inte. Vi är enligt lag skyldiga att ta bort inlägg som innehåller kränkande personuppgifter.

NGS Group värnar om den personliga integriteten och taggar inte medarbetare eller kollegor i inlägg utan deras tillåtelse. På sociala medier följer vi inte privatpersoner utan enbart relevanta verksamheter, kunder och samarbetspartners. Privatpersoner får följa oss men vi förbehåller oss rätta att blockera följare. Blockering sker för användare som har som uppsåt att sprida propaganda om kön, ras, religion eller sexualitet.

Vi är väldigt angelägna om att du som läsare ska känna dig trygg hos oss och uppskattar en direkt dialog med dig.

Facebook Instagram
Bild