Ring oss! Stockholm 08-505 808 00 | Göteborg 031-99 99 40

Bli vikarie hos oss

NGS Vikariepoolen ger dig spännande och meningsfulla uppdrag inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Du kan styra din egen arbetstid och välja var du vill arbeta.

Att vikariera på förskola och skola är ett viktigt arbete som är roligt, utmanande och ansvarsfullt. Du följer barns och ungdomars utveckling och bidrar med din egen kunskap och erfarenhet. Som vikarie på förskola och fritids är du med i barnens aktiviteter medan du som lärarvikarie planerar och genomför undervisning för eleverna. Du täcker upp vid sjukdom eller annan frånvaro och därför är det viktigt att snabbt skapa trygghet i den pedagogiska verksamhet du väljer att arbeta i.

Hos oss blir du timanställd, vilket passar perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete men även för dig som vill bygga på ditt CV och vidareutvecklas.Vi arbetar med personlig service och matchar dig med rätt uppdrag utifrån din erfarenhet och dina önskemål. Som arbetsgivare ger vi dig en grundläggande introduktionskurs, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och kompetensutveckling. Vi följer dig under dina uppdrag och håller kontakten med dig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga eller utbildning inom det pedagogiska yrket. Alternativt relevant utbildning eller ämneskompetens för undervisning i skola. För dig som vill söka kökstjänster ser vi gärna att du har erfarenhet och/eller liknande arbete.

Välkommen att ringa oss på våra ansökningstider måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00 och berätta mer om dig själv.

Du kan även skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@vikariepoolen.se.

Ring oss!
08-505 808 00, Stockholm
031-99 99 40, Göteborg

Vi ser fram emot ditt samtal!

  1. Felix arbetar som vikarie på Vikariepoolen.

    Vår vikarie Felix: ”Jag jobbar på Vikariepoolen för där får jag möjlighet att arbeta med barn och ungdomar på ett varierande sätt och på olika platser. Varje dag så får jag vara med och påverka, bidra och sätta min prägel på det jag lär ut.”

Se alla nyheter »