Omslagsbild

Om oss

Om Vikariepoolen

Sedan 2000 har vi hjälpt förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildningar med pedagogiska tjänster och kökstjänster samt extra resurser vid tillfälliga behov. Vi på Vikariepoolen har stort fokus på att leverera hög kvalitet, ha hög tillgänglighet, alltid ha ett personligt bemötande och att göra det enkelt och tryggt för dig som kund och konsult.

Vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående samt vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. NGS arbetssätt och vår kompetenta personal resulterar i en kundnöjdhet på över 90 procent.

 

En del av NGS Group

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. NGS omsätter idag omkring 600 miljoner kronor fördelat på olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

NGS är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi tillhör Almega Tjänsteföretagen och är kvalitetsstämplade som Det goda tjänsteföretaget, vilket innebär att vi är en trygg arbetsgivare och seriös samarbetspartner.

Till NGS Group
Bild