Ring oss! Stockholm 08-505 808 00 | Göteborg 031-99 99 40

AKTUELLT

Nytt samarbete med Ugglo

Vi på NGS Vikariepoolen är stolta över att erbjuda våra anställda gratis tillgång till Ugglos läsutvecklande verktyg genom ett nytt samarbete med dem.

Tiotusentals barn och elever förbättrar sitt språk och sina ämneskunskaper med Ugglo varje dag, med hjälp av deras breda utbud av både skönlitterära och faktainriktade böcker utvalda för förskola och skola.

Ugglos ambition är att vara ett praktiskt och roligt pedagogiskt verktyg som underlättar vardagen och undervisningen för alla pedagoger i förskola och grundskola.

Till Ugglo

 1. Ugglo är ett pedagogiskt verktyg.

Vikariepoolen tillhör Det goda tjänsteföretaget

Vi på Vikariepoolen är stolta över att tillhöra Almega Tjänsteföretagen och Det goda tjänste­företaget. Det betyder att vi följer lagar och kollektivavtal samt arbetar för god etik.

Det goda tjänste­företaget är ett ansvarstagande och en kvalitetsstämpel för dig som kund. Då vet du också att vi som företag tillämpar bra villkor när det gäller medarbetarna.

Symbolen betyder att det är ett medlems­företag i Almega Tjänsteföretagen och att vi:

 1. Tillämpar kollektivavtal eller villkor på motsvarande nivå.
 2. Har en policy för jämställdhet, mot diskriminering och sexuella trakasserier.
 3. Tillämpar vår gemensamma värdegrund.
 1. Vikariepoolen tillhör Det goda tjänsteföretaget.

Träffa oss på PHLING! 7 mars

Den 7:e mars slås portarna upp till årets upplaga av GIH:s arbetsmarknadsdag PHLING! Vikariepoolen finns såklart på plats.

PHLING är ett gyllene tillfälle för dig som student att knyta kontakter och skaffa dig erfarenhet inför ditt kommande yrkesliv. Söker du ett extrajobb eller ett jobb efter examen? Passa då på att träffa oss i vår monter och ställ de frågor du kan komma på.

Du har även chans att vara med och tävla och vinna ett Superpresentkort värde 500 kronor.

Datum: Torsdag 7 mars kl. 12.00 – 16.00
Plats: Gymnastik- och Idrottshögskolan, Lidingövägen 1, Stockholm

Vi ses på plats!

 1. Phling! är GIH:s arbetsmarknadsdag.

Jobbmäsa för unga på Nalen 6 mars

Är du mellan 18-25 år? Kom och träffa oss på Vikariepoolen på Nalen 6 mars.

Då är det nämligen Jobbmässa för unga och det är ett ypperligt tillfälle att prata med oss för att söka lediga jobb som vikarie i förskola och skola. Vill du ha frihet att välja din arbetstid och samtidigt ha utmaningar som kräver att du arbetar mot barn och ungas bästa, har vi ett jobb för dig.

Datum: Onsdag 6 mars klockan 14.00-16.30
Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm

Vi ses på plats!

 1. Jobba som vikarie med Vikariepoolen.

Vi har jobbet för dig

Hos NGS Vikariepoolen blir du timanställd, vilket passar perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete men även för dig som vill bygga på ditt CV. Vi ger dig spännande och varierande uppdrag inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Du kan styra din egen arbetstid och välja var du vill arbeta.

Som vikarie kan du fokusera på arbetet med barnen – vi tar hand om resten. Vi arbetar med personlig service och matchar dig med rätt uppdrag utifrån din erfarenhet och dina önskemål.

Hos oss får du:
– En grundläggande introduktionskurs
– Komplett försäkringsskydd
– Kollektivavtal och tjänstepension
– Handledning och kompetensutveckling

Vi följer dig under dina uppdrag och håller kontakten med dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga eller utbildning inom det pedagogiska yrket. Alternativt relevant utbildning eller ämneskompetens för undervisning i skola.

Skicka in ditt CV via e-post eller kontakta oss på 08-505 808 00. Du kan även göra en Intresseanmälan och då kontaktar vi dig.

Skicka e-post Gör intresseanmälan

 1. Vikariepoolen har jobbet för dig.

Bazaren på Stockholm Waterfront 21-22 februari

Vikariepoolen är tillbaka på Bazaren i Stockholm. Vi en av hundratals utställare inom bland annat utbildning och arbete. Besökare kan hitta utbildningen, praktiken eller kontakten som kan leda till ett jobb.

Bazaren skapar möten som leder vidare för den till stor del outnyttjade internationella kompetens som finns i Stockholm. Vi är otroligt glada över att medverka till att all den kompetensen tas tillvara.

Tid: 21 februari kl. 11-17 och fredag 22 februari kl. 10-16
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

Besök Bazarens hemsida för att läsa mer.

Årets julgåva till Naturskyddsföreningen

Två veckor kvar till dopparedan’
och kanske är du ute på klappjakt på stan
Vi på NGS har redan inhandlat paketen
som är till oss alla för det gagnar planeten
Vi fortsätter stödja även nästa år, det är meningen
för årets julgåva har vi skänkt till Naturskyddsföreningen

Klimatförändringarna är på riktigt och de händer nu. NGS Group är en hållbar koncern och i det arbetet medverkar vi för att rädda och stärka miljön.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är de viktigaste arbetsområdena. Det senaste decenniet har det globala arbetet blivit allt större och starkare. Föreningen samarbetar och stödjer över 60 miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. De står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Gör som oss. Ge bort en julgåva till Naturskyddsföreningens arbete för klimatet. Ditt och vårt stöd behövs.

Ge bort en julgåva

 1. Vikariepoolen stödjer Naturskyddsföreningen.

PlusMässan 7 december

I morgon finns vi på PlusMässan i Skärholmen för att träffa de över 50 år som vill göra skillnad och som kanske vill byta inriktning i arbetslivet.

Är det du eller känner du någon som skulle passa med att arbeta med barn och ungdomar? Ta dig till PlusMässan och prata med oss om vad vi kan erbjuda som arbetsgivare.

Plats: Jobbtorg, Ekholmsvägen 34 i Skärholmen
Tid: 7 december kl. 09.00-14.00

 1. Viakriepoolen medverkar på PlusMässan i Skärholmen.

SACO-mässan 28-30 november

Saco Studentmässa i Stockholm är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.

På mässan får du allt du behöver för ett genomtänkt och medvetet studieval. Det gäller såväl högskola som yrkeshögskola och folkhögskola eller utlandsstudier. På Sacomässan kan du hitta ditt framtida yrke och få ett tydligt mål med dina studier.

Vi på Vikariepoolen är på plats onsdag-fredag nästa vecka och du är varmt välkommen till vår monter.

Tid: 28-29 november 09.00-16.00 samt -30 november 09.00-15.00
Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö

Läs mer

 1. Vikariepoolen medverkar på Scao Studentmässa 2018.

LIAM på Linköpings Universitet 7 november

På onsdag, 7 november, medverkar vi vid Lärarutbildningarnas Inspirations- och Arbetsmarknadsdag, LIAM, på Linköpings Universitet. Ett utmärkt tillfälle för oss att träffa er nyfikna studenter som är framtidens lärare och ger oss en unik möjlighet att knyta kontakter på ett av Sveriges största lärosäten.

Arbetsmarknadsdagen vänder sig till lärar- och pedagogstudenter vid Linköpings Universitet. Den pågår mellan 09.30-15.00 i Key-huset vid Campus Valla, som är den naturliga mötesplatsen för att alla lärarstudenter vid universitetet.

Tid: 7 november kl. 09.30-15.00
Plats: Key-huset vid Campus Valla, Linköpings Universitet

Läs mer om LIAM

 1. Vikariepoolen medverkar vid LIAM på Linköpings Universitet.

Nästa sida »