Aktuella nyheter

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

Kontakta oss »

Möt vår medarbetare Wilma Nilsson

Möt vår medarbetare Wilma Nilsson

  • 29 Nov, 2023

”Det roligaste är det höga tempot och att hålla många bollar i luften. Sedan gillar jag också kombinationen av att till viss del jobba självständigt men även mycket i team med kollegorna, där det krävs att vi kommunicerar och samspelar under tiden vi gör arbetet. Det är även väldigt givande med kund- och vikariekontakt, speciellt då man gör kunder och vikarier nöjda.”

Läs mer
”En av de största fördelarna med att arbeta som vikarie för mig personligen är att jag får möjligheten att besöka flera olika skolor.”

”En av de största fördelarna med att arbeta som vikarie för mig personligen är att jag får möjligheten att besöka flera olika skolor.”

  • 10 Jul, 2023

Möt Axel Dieserud, en av våra fantastiska vikarier som möjliggör att undervisningen blir av och att barn och ungdomar får den kunskap de behöver – även när ordinarie personal saknas. Axel läser ämneslärarprogrammet på Södertörns högskola med inriktning gymnasiet, Historia och Religion. Vid sidan av studierna jobbar han också som vikarie hos oss på Vikariepoolen. Förutom att passa bra som ett extrajobb, ger det också värdefull praktisk erfarenhet som lärare.

Läs hela intervjun med Axel »

Läs mer

"Köket ska var en glad och vänlig samlingsplats för både barn och personal. God och bra mat är superviktigt för alla, barn som vuxna!"

  • 5 Jun, 2023

Möt Nik Märak, en av våra fantastiska vikarier som ser till att elever och lärare får god och näringsrik mat även när ordinarie kökspersonal saknas. Nik är utbildad kock och har sedan 2020 vikarierat som kock och köksbiträde på flera förskolor och skolor via oss på Vikariepoolen. Nik är dessutom egenföretagare inom kulturbranschen och kan lätt kombinera jobbet som vikarie med andra sysselsättningar. 

Läs hela intervjun med Nik »

Läs mer