Ring oss! Stockholm 08-505 808 00 / Göteborg 031-99 99 40

AKTUELLT

Bazaren på Stockholm Waterfront 21-22 februari

Vikariepoolen är tillbaka på Bazaren i Stockholm. Vi en av hundratals utställare inom bland annat utbildning och arbete. Besökare kan hitta utbildningen, praktiken eller kontakten som kan leda till ett jobb.

Bazaren skapar möten som leder vidare för den till stor del outnyttjade internationella kompetens som finns i Stockholm. Vi är otroligt glada över att medverka till att all den kompetensen tas tillvara.

Tid: 21 februari kl. 11-17 och fredag 22 februari kl. 10-16
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre

Besök Bazarens hemsida för att läsa mer.

Vi har jobbet för dig

Hos NGS Vikariepoolen blir du timanställd, vilket passar perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete men även för dig som vill bygga på ditt CV. Vi ger dig spännande och varierande uppdrag inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Du kan styra din egen arbetstid och välja var du vill arbeta.

Som vikarie kan du fokusera på arbetet med barnen – vi tar hand om resten. Vi arbetar med personlig service och matchar dig med rätt uppdrag utifrån din erfarenhet och dina önskemål.

Hos oss får du:
– En grundläggande introduktionskurs
– Komplett försäkringsskydd
– Kollektivavtal och tjänstepension
– Handledning och kompetensutveckling

Vi följer dig under dina uppdrag och håller kontakten med dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga eller utbildning inom det pedagogiska yrket. Alternativt relevant utbildning eller ämneskompetens för undervisning i skola.

Skicka in ditt CV via e-post eller kontakta oss på 08-505 808 00. Du kan även göra en Intresseanmälan och då kontaktar vi dig.

Skicka e-post Gör intresseanmälan

  1. Vikariepoolen har jobbet för dig.

Årets julgåva till Naturskyddsföreningen

Två veckor kvar till dopparedan’
och kanske är du ute på klappjakt på stan
Vi på NGS har redan inhandlat paketen
som är till oss alla för det gagnar planeten
Vi fortsätter stödja även nästa år, det är meningen
för årets julgåva har vi skänkt till Naturskyddsföreningen

Klimatförändringarna är på riktigt och de händer nu. NGS Group är en hållbar koncern och i det arbetet medverkar vi för att rädda och stärka miljön.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är de viktigaste arbetsområdena. Det senaste decenniet har det globala arbetet blivit allt större och starkare. Föreningen samarbetar och stödjer över 60 miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. De står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Gör som oss. Ge bort en julgåva till Naturskyddsföreningens arbete för klimatet. Ditt och vårt stöd behövs.

Ge bort en julgåva

  1. Vikariepoolen stödjer Naturskyddsföreningen.

PlusMässan 7 december

I morgon finns vi på PlusMässan i Skärholmen för att träffa de över 50 år som vill göra skillnad och som kanske vill byta inriktning i arbetslivet.

Är det du eller känner du någon som skulle passa med att arbeta med barn och ungdomar? Ta dig till PlusMässan och prata med oss om vad vi kan erbjuda som arbetsgivare.

Plats: Jobbtorg, Ekholmsvägen 34 i Skärholmen
Tid: 7 december kl. 09.00-14.00

  1. Viakriepoolen medverkar på PlusMässan i Skärholmen.

SACO-mässan 28-30 november

Saco Studentmässa i Stockholm är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.

På mässan får du allt du behöver för ett genomtänkt och medvetet studieval. Det gäller såväl högskola som yrkeshögskola och folkhögskola eller utlandsstudier. På Sacomässan kan du hitta ditt framtida yrke och få ett tydligt mål med dina studier.

Vi på Vikariepoolen är på plats onsdag-fredag nästa vecka och du är varmt välkommen till vår monter.

Tid: 28-29 november 09.00-16.00 samt -30 november 09.00-15.00
Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö

Läs mer

  1. Vikariepoolen medverkar på Scao Studentmässa 2018.

LIAM på Linköpings Universitet 7 november

På onsdag, 7 november, medverkar vi vid Lärarutbildningarnas Inspirations- och Arbetsmarknadsdag, LIAM, på Linköpings Universitet. Ett utmärkt tillfälle för oss att träffa er nyfikna studenter som är framtidens lärare och ger oss en unik möjlighet att knyta kontakter på ett av Sveriges största lärosäten.

Arbetsmarknadsdagen vänder sig till lärar- och pedagogstudenter vid Linköpings Universitet. Den pågår mellan 09.30-15.00 i Key-huset vid Campus Valla, som är den naturliga mötesplatsen för att alla lärarstudenter vid universitetet.

Tid: 7 november kl. 09.30-15.00
Plats: Key-huset vid Campus Valla, Linköpings Universitet

Läs mer om LIAM

  1. Vikariepoolen medverkar vid LIAM på Linköpings Universitet.

Stödföretag till Noll Tolerans mot Mobbning

Vi är stolta och glada att vara stödföretag åt Noll Tolerans mot Mobbning arbetar mot alla former av mobbning. Deras grundidé är att producera och distribuera utbildningsmaterial till alla grundskolor i Sverige.

Gå in på deras webb och läs mer, se den gripande filmen om Ahmed och Markus som får en oväntad vändning. Den är är värd att se. Det finns också en hel del mängd utbildningsmaterial, tips och råd om hur du som förälder ska handskas med mobbning.

Till hemsidan

  1. Vikariepoolen stödjer Noll Tolerand mot Mobbning

Bli vikarie hos oss

NGS Vikariepoolen ger dig spännande och meningsfulla uppdrag inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Du kan styra din egen arbetstid och välja var du vill arbeta.

Att vikariera på förskola och skola är ett viktigt arbete som är roligt, utmanande och ansvarsfullt. Du följer barns och ungdomars utveckling och bidrar med din egen kunskap och erfarenhet. Som vikarie på förskola och fritids är du med i barnens aktiviteter medan du som lärarvikarie planerar och genomför undervisning för eleverna. Du täcker upp vid sjukdom eller annan frånvaro och därför är det viktigt att snabbt skapa trygghet i den pedagogiska verksamhet du väljer att arbeta i.

Hos oss blir du timanställd, vilket passar perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete men även för dig som vill bygga på ditt CV och vidareutvecklas.Vi arbetar med personlig service och matchar dig med rätt uppdrag utifrån din erfarenhet och dina önskemål. Som arbetsgivare ger vi dig en grundläggande introduktionskurs, komplett försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och kompetensutveckling. Vi följer dig under dina uppdrag och håller kontakten med dig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga eller utbildning inom det pedagogiska yrket. Alternativt relevant utbildning eller ämneskompetens för undervisning i skola. För dig som vill söka kökstjänster ser vi gärna att du har erfarenhet och/eller liknande arbete.

Välkommen att ringa oss på våra ansökningstider måndag – fredag, kl. 10.00 – 16.00 och berätta mer om dig själv.

Du kan även skicka ditt CV och personligt brev till ansokan@vikariepoolen.se.

Ring oss!
08-505 808 00, Stockholm
031-99 99 40, Göteborg

Vi ser fram emot ditt samtal!

  1. Felix arbetar som vikarie på Vikariepoolen.

    Vår vikarie Felix: ”Jag jobbar på Vikariepoolen för där får jag möjlighet att arbeta med barn och ungdomar på ett varierande sätt och på olika platser. Varje dag så får jag vara med och påverka, bidra och sätta min prägel på det jag lär ut.”

Föreläsning om etiska dimensioner i lärarens arbete

Fredagen den 28 september föreläser Sara Irisdotter Aldenmyr om:

”Etiska dimensioner i lärarens arbete”

Skolhandledarföreningens medlemmar samt rektorer, skolutvecklingsstrateger, olika handledare i skolan och lärare med intresse för handledning och kollegialt lärande hälsas välkomna till Skolhandledarföreningen öppna föreläsning.

Sara Irisdotter Aldenmyr har en bakgrund som lärare och är numera professor i pedagogiskt arbete vid Högskolan Dalarna. Hon har i sin forskning intresserat sig främst för läraryrkets etiska aspekter.

I föreläsningen utgår Sara från händelser som känns igen från skolans värld, och belyser dessa ur olika etiska synvinklar. Föreläsningen bjuder också in till åhörarnas egna frågeställningar och reflektioner.

Hur kan man förstå lärares praktik ur etiska perspektiv? Och kan etiska perspektiv i sin tur hjälpa läraren att navigera klokt och samtidigt också förstå sig själv bättre i den professionella rollen?

Plats: ABF-huset Stockholm, Sveavägen 41.
Tid: 28 september 13.00 – 16.00
Kostnad: Kostnadsfritt för Skolhandledarföreningens medlemmar, Kostnad för övriga deltagare 350 kr, inklusive kaffe/the och smörgås.
Anmälan: Klicka på länken här
Frågor: Besvaras via e-post

 

NGS Vikariepoolen bjuder handledning till pedagoger i arbetslag, elevhälsoteam eller enskild handledning. Våra handledare är kvalificerade och har lärarbakgrund. De har lång erfarenhet av att handleda i pedagogiska frågor inom förskola, grundskola och gymnasium. De har hög kompetens och gedigen kunskap om barn olika förutsättningar och behov.  

Läs mer

 

Vikariepoolen och NGS Group i regnbågsfärger

Idag börjar EuroPride, ett stort evenemang som Sverige i år har äran att arrangera. Stockholm och Göteborg delar på upplevelsen och först ut är huvudstaden och om några veckor är det Göteborgs tur.

Inom NGS Group tillåter vi inte direkt eller indirekt diskriminering av någon, på grund av kön, etnisk tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck och ålder. Vi värnar om den mångfald som idag präglar hela koncernen och därför är det en självklarhet för oss att uppmärksamma Pride.

EuroPride – For a United Europe, open to the world!

  1. Vikariepoolen och NGS Group stödjer Pride.

Nästa sida »