Erfarna och kompetenta vikarier till förskola, skola och skolkök

Är ni i behov av en vikarie med kort varsel? Vi har en bredd av kompetenser i vår personalstyrka och en omsorgsfull matchningsprocess för att möta ert vikariebehov med kvalitet och kontinuitet, vid planerad frånvaro såväl som under en rekryteringsperiod.

Våra medarbetare är kunniga, självgående och vana vid att snabbt sätta sig in i en ny verksamhet och nya arbetsuppgifter. Vår förhoppning är att vår motiverade personal både bidrar till ett gott arbetsklimat och gynnar er verksamhets utveckling.

Du bokar enkelt via formulären nedan, alternativt kan du ringa oss direkt på 08-505 808 00.

Boka pedagogiska tjänster » Boka kökstjänster »

Hitta rätt kompetens med oss

Vikariepoolen erbjuder ett stort utbud av utbildade och kompetenta vikarier inom följande kategorier:

  • Lärare till förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning
  • Barnskötare och elevassistenter
  • Speciallärare och specialpedagoger
  • Kockar och köksbiträden

Våra vikarier har genomgått vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess och har fått en introduktionsutbildning. Vi kräver alltid verifierad erfarenhet och utbildning, goda referenser från liknande arbete och ett godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister för arbete i skola eller förskola. För personal i kök tillkommer även god kunskap och förståelse av säker hantering av livsmedel.

Som kund kan du känna dig trygg med att vi alltid träffar våra kandidater under rekryteringsprocessen och gör en personlig bedömning av kompetens och lämplighet inför anställning. Vi har kontinuerlig dialog med våra vikarier under uppdragen och finns tillgängliga för eventuella frågor samt ger stöttning och feedback för deras utveckling. Här blir dialogen med dig som kund extra viktig och vi gör kontinuerliga uppföljningar.

Kontakta oss »

En enkel, tidseffektiv och trygg vikarielösning

Via Vikariepoolen får du snabbt tillgång till kompetenta och flexibla vikarier som är vana att sätta sig in i en ny verksamhet och anpassa sitt arbetssätt. Kontinuitet är viktigt för kvaliteten och ett självklart inslag i vår matchning.

Vi erbjuder en enkel, tidseffektiv och trygg vikarielösning när behovet uppstår. Undvik tidskrävande rekryteringsarbete, administration och utgifter som egna vikarier medför. Med oss betalar ni enbart per arbetad timme och i priset ingår sociala avgifter, semester, sjuklön med mera.

Viktigt för oss är att du som kund ska känna dig säker med oss som leverantör vid inhyrning av personal. Vi har över 20 års erfarenhet och kvalitetssäkrade arbetsprocesser. Vi har ramavtal med ett flertal kommuner och privata aktörer i Stockholm och Göteborg.

Läs mer om oss »

”Vikariepoolen har varit grymma på att tillgodose våra behov och hjälpa oss att lösa våra vikariebehov.” 

Katrin Öhrn, schemaläggare Stockholms Stad